Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk bulgursalat

Tyrkisk bulgursalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :


Tyrkisk bulgursalat, billede 4 Tyrkisk bulgursalat, billede 1 Tyrkisk bulgursalat, billede 2 Tyrkisk bulgursalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.bulgur (den grove slags)
200 g.Tyrkisk fetaost
250 g.haricots verts
250 g.Cherrytomater
250 g.Oliven (helst de brune græske med sten)
 
 Dressing:
 Olivenolie
 Balsamico eddike
 Hvidløg
 Dijon sennep
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Bulguren sættes i blød med RIGELIGT vand i ca. 3-4 timer, hvorefter den får en lækker konsistens (Bulguren skal ikke koges!). Bønnerne koges ca. 3-4 minutter. Cherrytomater skæres i halve. Fetaost skæres i firkanter.

Alle ingredienser (inkl. oliven) blandes sammen og overhældes med dressing blandet i olie/eddike forhold 6:1 1/2. Hvidløg og sennep tilsættes efter smag og behag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (75 stemmer)

Opskriften er vist 132630 gange,
og udskrevet 2063 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Så god!  -  2013-11-16 15:12:24
Denne opskrift er helt sikkert den bedste bulgur opskrift!


The Second Turk  -  2012-04-23 22:58:23
aarh man spiser det egentlig uden dressing og alt dette der tilbehør. For selve salatan er jo tilbehør, den skal jo spises ved siden af et eller andet .


Julie  -  2011-12-15 18:16:49
Ikke noget super specielt, men lækkert nok :-)


Ukendt Tyrker  -  2011-02-15 22:21:13
Det er ikk' sådan man laver en Bulgursalat... Jeg kan lave den meget bedre end den står sådan der. Det smager ikk' godt med dressing og hvidløg addddd........ :)