franskbrød uden skorpe 450 g. franskbrød uden skorpe
2 1/2
l.
lys hønsebouillon 2 1/2 l. lys hønsebouillon
Opskrift:
Artiskokbundene blancheres og dampes møre i smør, bouillonen tilsættes samt franskbrødet, som er skåret i terninger og stegt lysebrune i afklaret smør. Suppen koges langsomt i ca. 1/2 time, passeres og monteres med 200 g koldt smør.
Garniture:
Japanperler kogt i bouillon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(7 stemmer)
Opskriften er vist 27383 gange, og udskrevet 266 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider