Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Remouladesauce

Remouladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.mayonnaise
1 dl.kvark
0,5 dl.creme fraiche
1 sardel
1 løg
1 tsk.kapers
2 cornichoner
1 hårdkogt æg
2 spsk.persille
0,5 tsk.kørvel
0,5 tsk.estragon
 salt
 peber
 citronsaft
 


Opskrift:

Mayonnaise, kvark og creme fraiche røres sammen. Sardel, løg, kapers, cornichoner, det hårdkogte æg og persillen hakkes fint. Det hele røres sammen og smages til med krydderier og citronsaft. Remouladesaucen er helt perfekt til stegte fiskefileter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 20820 gange,
og udskrevet 372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu