hakkede krydderurter, fx persille og citrontimian4 spsk. hakkede krydderurter, fx persille og citrontimian
4
store
spidskålsblade4 store spidskålsblade
4
plader
filodej4 plader filodej
1
lille
spidskål i store tern1 lille spidskål i store tern
200
g.
blomkål i store buketter 200 g. blomkål i store buketter
200
g.
gulerødder i stave 200 g. gulerødder i stave
1
bdt.
forårsløg1 bdt. forårsløg
150
g.
bælgede ærter150 g. bælgede ærter
3
dl.
hønsebouillon3 dl. hønsebouillon
50
g.
frisk revet parmesanost50 g. frisk revet parmesanost
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skær først laksen i små tern og hak den så let med en stor kniv. Bland laksen med krydderurter og lidt salt og peber. Blancher kålbladene i letsaltet vand 1 min. og dup dem tørre i et viskestykke. Gem blancheringsvandet. Skær det groveste af stilken væk. Fordel laksen på spidskålsbladene og rul dem sammen til små kåldolmere. Pak et stykke filodej løst om hver kåldolmer lige inden de sættes i ovnen. Bag dem 12 min. Skær hver pakke diagonalt over og anret dem på nye grønsager i parmesansky og server nye kartofler til.
Grønsager i parmesansky:
Blancher spidskål, blomkål og gulerødder i samme vand som spidskålsbladene, 1-2 min.
Læg grønsagerne på en dampindsats sammen med forårsløg og ærter. Damp grønsagerne i en gryde over hønsebouillonen til grønsagerne er møre. Vend grønsagerne i bouillonen sammen med parmesanosten og anret straks på 4 tallerkner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 25248 gange, og udskrevet 622 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider