hakket, udkernet, rød eller grøn chili 1 hakket, udkernet, rød eller grøn chili
1
tsk.
spidskommenfrø 1 tsk. spidskommenfrø
1
spsk.
fiskesauce 1 spsk. fiskesauce
200
g.
langkornede ris 200 g. langkornede ris
Pynt Pynt
Friske Korianter Friske Korianter
Basilikum blade Basilikum blade
Opskrift:
Smelt smørret / olien i en stor gryde.
Tilsæt løg, chili og spidskommenfrø og steg ved moderat varme i 3-4 minutter. Hak chilierne fint.
Rør fiskesauce, ris og vand i og kog op.
Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter.
Tag gryden af blusset og lad stå i 5 minutter.
Løft risen op med en gaffel og server retten
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(17 stemmer)
Opskriften er vist 23336 gange, og udskrevet 398 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider