Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Krydrede ris

Krydrede ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Shop Asia

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.smør eller olie
5 dl.vand
1 hakket løg
1 hakket, udkernet, rød eller grøn chili
1 tsk.spidskommenfrø
1 spsk.fiskesauce
200 g.langkornede ris
 
 Pynt
 Friske Korianter
 Basilikum blade
 
Opskrift:
Smelt smørret / olien i en stor gryde. Tilsæt løg, chili og spidskommenfrø og steg ved moderat varme i 3-4 minutter. Hak chilierne fint. Rør fiskesauce, ris og vand i og kog op. Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter. Tag gryden af blusset og lad stå i 5 minutter. Løft risen op med en gaffel og server retten

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 22988 gange,
og udskrevet 392 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu