frisk hakket svinekød 125 g. frisk hakket svinekød
1¼
dl.
vand 1¼ dl. vand
4
let sammenpiskede æg 4 let sammenpiskede æg
2
spsk.
vegetabilsk olie 2 spsk. vegetabilsk olie
2
fed
hakket hvidløg 2 fed hakket hvidløg
1
spsk.
lys sojasauce 1 spsk. lys sojasauce
3
hakkede forårsløg 3 hakkede forårsløg
1
pose
hakket koriander med rødder 1 pose hakket koriander med rødder
100
g.
sukker ærter 100 g. sukker ærter
100
g.
mini majs 100 g. mini majs
Opskrift:
Varm 1 spsk olie op i en stor pande, tilsæt svinekød og hvidløg og steg, til kødet bliver brunt.
Tilsæt lys sojasauce og vand, kog op. Skru ned for blusset og lad simre, til væsken er fordampet. Tag kødet op og stil det til side.
Vask og tør panden og sæt den tilbage på blusset. Tilsæt den sidste skefuld olie og lad den løbe hen over panden. Hæld de sammenpiskede æg på panden.
Kom svinekødet, forårsløg, mini majs, sukker ærter og koriander over æggemassen og læg låg på. Steg omeletten ved moderat varme, til æggene begynder at stivne. Fold halvdelen af omeletten over den anden halvdel og steg videre, til æggemassen i midten er stivnet, pynt omeletten med frisk koriander
Som tilbehør kan anbefales En meget lækker Sød Chili sauce "(Shop Asia)"
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 18640 gange, og udskrevet 276 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider