Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rissuppe (Kao dom)

Rissuppe (Kao dom), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Shop Asia

Indsendt :




Ingredienser:
 l.vand
200 g.hakket, magert svinekød
1 spsk.vegetabilsk olie
3 fedhakket hvidløg
1 kylling bouillon terning
6 hakkede forårsløg
1 spsk.fiskesauce
150 g.jasmin ris
2-3 spsk.hakket, frisk koriander
 


Opskrift:

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.

Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. 3. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander.

Tips:

Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22719 gange,
og udskrevet 315 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-03-05 20:33:37
Gør som thaierne. Du har ristet hvidløgene på forhånd, og de tilsættes til sidst sammen med forårsløg lige inde koriander.


Peter  -  2012-12-13 13:37:23
Lidt fint snittet chili, gullerødder og ingefær gør underværker :) Men ellers rigtig god.


melanie  -  2010-12-18 12:45:21
Det er nok den bedste morgenmad man kan spise :) .


Karin  -  2008-10-28 13:31:06
Gjør suppen tynnere, ha i litt sitrongress og ingefær, så er den helt nydelig!