| |
|
Brændende rissuppe
Brændende rissuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | spsk. | olie 2 spsk. olie | 2 | | løg 2 løg | 3 | fed | hvidløg 3 fed hvidløg | 1 | dl. | løse ris 1 dl. løse ris | 3 | | peberfrugter 3 peberfrugter | 4-5 | | tomater eller en dåse flåede tomater 4-5 tomater eller en dåse flåede tomater | | | salt salt | | | peber peber | 1 | | laurbærblad 1 laurbærblad | 1 | l. | suppe eller kogende vand tilsat 2 bouillonterninger 1 l. suppe eller kogende vand tilsat 2 bouillonterninger | 1/2 | tsk. | stærk chilisauce eller cayennepeber 1/2 tsk. stærk chilisauce eller cayennepeber | 3-4 | skiver | franskbrød i terninger 3-4 skiver franskbrød i terninger | | | |
| |
Varm olien i en gryde.
Tilsæt hakket løg og knust hvidløg.
Bland risene i og rør godt i nogle minutter.
Skær peberfrugterne i smalle strimler.
Hæld dem i og rør godt i ca. 5 minutter.
Tilsæt hakkede og flåede tomater.
Drys med salt og peber og læg laurbærbladet i.
Hæld suppen ved.
Dæk med et låg og lad suppen småkoge i ca. 35 min.
Smag til med chilisauce eller cayennepeber.
Læg ristede brødterninger i suppeskålene og hæld suppen over.
Denne suppe skal være stærk, men man kan bruge mindre hvidløg, chilisovs og cayennepeber, hvis man vil.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 20128 gange, og udskrevet 439 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|