Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brændende rissuppe

Brændende rissuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.olie
2 løg
3 fedhvidløg
1 dl.løse ris
3 peberfrugter
4-5 tomater eller en dåse flåede tomater
 salt
 peber
1 laurbærblad
1 l.suppe eller kogende vand tilsat 2 bouillonterninger
1/2 tsk.stærk chilisauce eller cayennepeber
3-4 skiverfranskbrød i terninger
 


Opskrift:

Varm olien i en gryde. Tilsæt hakket løg og knust hvidløg. Bland risene i og rør godt i nogle minutter.

Skær peberfrugterne i smalle strimler. Hæld dem i og rør godt i ca. 5 minutter.

Tilsæt hakkede og flåede tomater. Drys med salt og peber og læg laurbærbladet i. Hæld suppen ved. Dæk med et låg og lad suppen småkoge i ca. 35 min.

Smag til med chilisauce eller cayennepeber.

Læg ristede brødterninger i suppeskålene og hæld suppen over.

Denne suppe skal være stærk, men man kan bruge mindre hvidløg, chilisovs og cayennepeber, hvis man vil.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18823 gange,
og udskrevet 408 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu