Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekølle med hvid løgssauce

Lammekølle med hvid løgssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammekølle med ben
2 fedhvidløg
1 tsk.rosmarin
1 tsk.timian
1 tsk.salt
1 dl.hvidvin
 
 Sauce:
8-10 fedhvidløg
1 dl.vand
1 dl.fløde
1 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kartofler og årstidens grøntsager samt tomatsalat
Opskrift:

Lammekøllen spækkes med små stykker hvidløg og gnides med krydderier og salt. Køllen lægges i en lille bradepande og brunes ca. 15 min. ved 225 grader.

Hvidvin hældes ved, og lammekøllen vidersteger 1 1/4 - 1 1/2 time, afhængig af hvor rosa man ønsker kødet. Køllen pakkes i alufolie og hviler ca. 10 min.

Stegeskyen hældes i en gryde. Hvidløgsfeddene pilles og kommes i en lille gryde med kogende vand. Koger 1 min. og hældes til afdrypning i en sigte.

Det lille opkog mildner hvidløgets smag. Hvidløgsfeddene hakkes fint og kommes i stegeskyen sammen med 1 dl. vand.

Saucen varmes igennem og jævnes med fløde og majsstivelse. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7683 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu