kogt skinke eller hamburgryg i tern200 g. kogt skinke eller hamburgryg i tern
3-4
porrer3-4 porrer
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
1
dl.
fine ærter1 dl. fine ærter
1½
dl.
kvark 5%1½ dl. kvark 5%
½
dl.
letmælk½ dl. letmælk
3
æg3 æg
Revet mager ost Revet mager ost
Salt Salt
muskatnød muskatnød
Opskrift:
Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern.
Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl. vand under processen samt lidt salt.
Lad det småsimre i 4-5 minutter
Pasta, skinke/hamburgryg og grøntsager blandes og fordeles i et tærtefad
Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød.
Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.
Bages i en 200 gr. varm ovn i ca. 30 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 20314 gange, og udskrevet 722 gange.
Kommentarer
- 2012-07-29 23:37:49 Det er vist den opskrift fra et ugeblad, jeg leder efter!
Trine Andreassen - 2008-06-11 10:58:09 Hvor mange personer er den til?
Marie - 2008-03-11 17:39:55 Prøv med din almindelige tærteopskrift men skift dejen ud med kogt fuldkornspasta, evt. rester fra i går. Det er supernemt, let og lækkert:-)
Annette - 2007-02-20 12:33:03 louise - kan du forklare mig hvad en rigtig og en forkert pastatærte er?
louise - 0000-00-00 00:00:00 det ikke en rigtig pasta tærte
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider