Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastatærte

Pastatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
200-300 g.kogte pastaskruer
200 g.kogt skinke eller hamburgryg i tern
3-4 porrer
1 rød peberfrugt
1 dl.fine ærter
 dl.kvark 5%
½ dl.letmælk
3 æg
 Revet mager ost
 Salt
 muskatnød
 


Opskrift:

Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern. Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl. vand under processen samt lidt salt. Lad det småsimre i 4-5 minutter Pasta, skinke/hamburgryg og grøntsager blandes og fordeles i et tærtefad Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød. Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.

Bages i en 200 gr. varm ovn i ca. 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 19489 gange,
og udskrevet 687 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-07-29 23:37:49
Det er vist den opskrift fra et ugeblad, jeg leder efter!


Trine Andreassen  -  2008-06-11 10:58:09
Hvor mange personer er den til?


Marie  -  2008-03-11 17:39:55
Prøv med din almindelige tærteopskrift men skift dejen ud med kogt fuldkornspasta, evt. rester fra i går. Det er supernemt, let og lækkert:-)


Annette  -  2007-02-20 12:33:03
louise - kan du forklare mig hvad en rigtig og en forkert pastatærte er?


louise  -  0000-00-00 00:00:00
det ikke en rigtig pasta tærte