Pastatærte

Pastatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200-300 g.kogte pastaskruer
200 g.kogt skinke eller hamburgerryg i tern
3-4 porrer
1 rød peberfrugt
1 dl.fine ærter
 dl.kvark 5%
½ dl.letmælk
3 æg
 Revet mager ost
 Salt
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern. Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl. vand under processen samt lidt salt. Lad det småsimre i 4-5 minutter Pasta, skinke/hamburgryg og grøntsager blandes og fordeles i et tærtefad Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød. Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.

Bages i en 200 gr. varm ovn i ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 22113 gange,
og udskrevet 746 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-29 23:37:49
Det er vist den opskrift fra et ugeblad, jeg leder efter!

  -   2008-06-11 10:58:09
Hvor mange personer er den til?

  -   2008-03-11 17:39:55
Prøv med din almindelige tærteopskrift men skift dejen ud med kogt fuldkornspasta, evt. rester fra i går. Det er supernemt, let og lækkert:-)

  -   2007-02-20 12:33:03
louise - kan du forklare mig hvad en rigtig og en forkert pastatærte er?

  -   2005-01-01 01:01:01
det ikke en rigtig pasta tærte