Kommentarer
Samael - 2012-10-30 16:12:32 - Brugte Skummetmælk i stedet for sød.
- Hvedemel i stedet for Graham, men af den gode slags fra Aurion
- Maltsirup i stedet for farin( kan ikke finde øko-farin nogle steder)
- 250gr i 25min i ovnen
Kokken - 2012-04-14 11:47:04 Husk at kværne hørfrøene inden de tilsættes, da de ellers ingen "sundhedseffekt" har, fordi de ikke kan fordøjes og fordi de kan gøre skade som hele frø!!
Heimann - 2012-01-31 21:30:39 Super lækkert brød. Jeg puttede graskarkerner i istedet for hirseflader og brugte ikke kærne- eller sødmælk men bare skummemælk og det blev virkelig godt. Det mætter super- så et perfekt slankebrød :)
- 2011-02-15 14:04:04 jeg brugte skummetmælk og det var bare perfekt
Elin - 2010-05-18 16:33:40 syntes det er forkert at bruge sødmælk, ville i stedet for bruge et fedtfattig surmælks- produkt eller bare vand :-) men ser ellers meget lækre ud og skal da afprøves :-)
- 2010-02-04 12:53:37 kan dette brød ikke laves på surdej og hvis hvilken
Christian - 2008-08-21 09:34:51 Dette brød er super godt, og smager mums. Jeg kunne dog godt tænke mig nogle forslag på hvad man kan fylde i som fylder mere, og gør det mere kaloriefattigt, som ikke er rug. (Kan ikke tåle rug)
Peter Kok - 2007-11-19 11:14:55 Fantastisk brød, faktisk bedre efter det har været frosset
Filjo - 0000-00-00 00:00:00 Mætter og smager!!
Mille - 0000-00-00 00:00:00 Mere slankebrød end man skulle tro!
|