Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brasiliansk kaffebanankage

Brasiliansk kaffebanankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenFryseegnet : Er fryseegnet uden glasur

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.smør
250 g.sukker
2 æg
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
1 tsk.stødt ingefær
2 tsk.kanel
5 mellemstore bananer
1/2 dl.stærk kaffe
 
 Glasur:
100 g.florsukker
2 spsk.stærk kaffe
2 spsk.kokosmel
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200C. Smør en springform, der kan rumme 2 1/2 liter, og drys den med rasp. Rør smør og sukker let og hvidt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron og krydderier sammen og rør det i dejen skiftevis med de mosede bananer og kaffen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i ca. 50 min. Lad den bagte kage stå lidt i formen, inden den vendes ud på bageristen. Glasuren røres sammen af florsukker og kaffe og bredes ud over den kolde kage. Drys til sidst med kokosmel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (43 stemmer)

Opskriften er vist 19605 gange,
og udskrevet 915 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Josefine  -  2012-06-06 19:42:34
Vi bagte kun vores kage i 35 min. og den er blevet helt perfekt! :D Vi puttede dog også en smule mindre af indgredienserne i... Vi hakkede også en smule mørk chokolade ned i kagen, det var rigtig godt, kan klart anbefales! :D

Pernille  -  2008-10-30 16:16:40
Hvis man gerne vil have kagen lidt mere fugtig så bag kagen ved 180 grader i 40-45 min i stedet for. Mums!

  -  2008-06-01 13:49:17
Kan tilsættes 2 dl skummetmælk, og man kan bruge 100 g becel i stedet for de 150 g margerine, dette giver en lidt sundere kage.

Janne  -  2007-09-30 12:32:14
LÆKKER-lækker-lækker

Mie  -  2007-09-04 15:47:30
kan man undlade ingefær??

line  -  2007-05-16 16:56:50
dette er en rigtig god kage, også god med nogle stykker chokolade

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god kage. paspå med for meget kanel, så bliver det bare en kanelkage

den seje  -  0000-00-00 00:00:00
den er god

hippi  -  0000-00-00 00:00:00
den er så god og den lugter så godt hmmmm

Tine  -  0000-00-00 00:00:00
Kunne godt blive min yndlingskage

mette  -  0000-00-00 00:00:00
den er lidt for tør, evt. for lang begetid

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig dejlig kage,der er hurtig at lave.