Mandelbrud

Mandelbrud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
75 g.smør
125 g.smuttede, finthakkede mandler
75 g.flormelis
0.5 spsk.hvedemel
1.5 spsk.piskefløde
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, flormelis, mel og piskefløde og bring det i kog ved jævn varme og under omrøring. Tag gryden af varmen.

Tegn en firkant (ca. 20 x 24 cm) på et stykke bagepapir. Læg det på en plade og fordel halvdelen af dejen i firkanten. Bag mandelkagen midt i ovnen. Lad kagen køle af på bagepapiret på en bagerist. Bag den anden mandelkage på samme måde.


karakterer:
Opskriften er vist 16331 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Bages ved 200g i ca 5 - 7 min til det er dejlig lysebrunt

  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg mangler oplysninger om hvor meget mandelbruddet skal have samt ved hvilken grader. Øv