Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, florsukker, mel og piskefløde og bring det i kog ved jævn varme og under omrøring. Tag gryden af varmen. Tegn en firkant (ca. 20 x 24 cm) på et stykke bagepapir. Læg det på en plade og fordel halvdelen af dejen i firkanten. Bag mandelkagen midt i ovnen. Lad kagen køle af på bagepapiret på en bagerist. Bag den anden mandelkage på samme måde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14359 gange, og udskrevet 249 gange.
Kommentarer
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 Bages ved 200g i ca 5 - 7 min til det er dejlig lysebrunt
- 0000-00-00 00:00:00 Jeg mangler oplysninger om hvor meget mandelbruddet skal have samt ved hvilken grader. Øv
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider