Kalvekødet koges 1½-2 timer sammen med suppevisk, gulerødder og kartofler. Kødet skæres i passende stykker, grøntsagerne tages op af suppen. Ærterne koges, suppen fra kødet jævnes med en smørbolle. Grøntsagerne skæres i passende stykker, lægges i et fad, sammen med kødet, hvorefter saucen hældes over. Afsluttes med lidt hakket persille til pynt.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 29933 gange, og udskrevet 1191 gange.
Kommentarer
klaus astrup - 0000-00-00 00:00:00 en dejlig sommerret især for ældre mennesker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider