Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvefrikase

Kalvefrikase, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1,5 kg.Kalve bov/bryst
1 suppevisk
2 gulerødder
2 kartofler
250 g.ærter
2 spsk.Mel
2 spsk.Smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvekødet koges 1½-2 timer sammen med suppevisk, gulerødder og kartofler. Kødet skæres i passende stykker, grøntsagerne tages op af suppen. Ærterne koges, suppen fra kødet jævnes med en smørbolle. Grøntsagerne skæres i passende stykker, lægges i et fad, sammen med kødet, hvorefter saucen hældes over. Afsluttes med lidt hakket persille til pynt.

Serveres med kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 29587 gange,
og udskrevet 1182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

klaus astrup  -  0000-00-00 00:00:00
en dejlig sommerret især for ældre mennesker