Courgettechips
Hovedingrediens : Grøntsager - Courgetter Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : |
|
|
Courgetterne skylles, skæres i tynde skiver (jeg brugte food processor) og dehydreres ved 40 grader til de er sprøde (ca. 4 timer). De svinder meget, jeg brugte to courgetter til den lille portion vi havde med!
Tips: Smager godt som de er, men kan varieres på utallige måder. Prøv f.eks. citronsaft og havsalt (kan udkonkurrere enhver "fransk kartoffel") shoyu urtesalt provence krydderi, evt. sammen med citronsaft paprika |
|
Opskriften er vist 29008 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne