Bland det hakkede kød med æg, mel, løg, mælk, salt og peber til en lind grød.
Kog 16 rosenkål halvmøre i letsaltet vand i ca. 10 min.
Form farsen til frikadeller med en spiseske og kom et rosenkål i midten af farsen. Læg frikadellerne på en varm pande med lidt olie og skub farsen omkring rosenkålen, så den gemmer sig inde i frikadellen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6211 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider