Rosenkålsboller

Rosenkålsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.fars
1 æg
1 spsk.grahamsmel
1 finthakket løg
1 dl.skummetmælk
16 letkogte rosenkål
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland det hakkede kød med æg, mel, løg, mælk, salt og peber til en lind grød. Kog 16 rosenkål halvmøre i letsaltet vand i ca. 10 min. Form farsen til frikadeller med en spiseske og kom et rosenkål i midten af farsen. Læg frikadellerne på en varm pande med lidt olie og skub farsen omkring rosenkålen, så den gemmer sig inde i frikadellen.


karakterer:
Opskriften er vist 6454 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu