Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødbedefrikadeller med kød

Rødbedefrikadeller med kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hakket kød til frikadeller
2 kogte mosede kartofler
1 æg
 salt
 hvidt peber
2 dl.mælk
 dl.syltede hakkede rødbeder
1 lillefinthakket løg
2 spsk.kapers
 


Opskrift:

Bland kød med mosede kartofler, æg, salt og peber. Tilsæt mælk, rødbeder, løg og kapers. Arbejd farsen sammen, så den bliver ensartet og sammenhængende og form frikadellerne med en olieret spiseske. Steg rødbedefrikadellerne på en pande ca. 3-4 min på hver side. Spises både kolde og varme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9120 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

anders  -  2007-05-02 19:07:22
Der er super gode. Bare glæm det med kapers