Rødbedefrikadeller med kød

Rødbedefrikadeller med kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.hakket kød til frikadeller
2 kogte mosede kartofler
1 æg
 salt
 hvidt peber
2 dl.mælk
 dl.syltede hakkede rødbeder
1 lillefinthakket løg
2 spsk.kapers
 
Opskrift:
Bland kød med mosede kartofler, æg, salt og peber. Tilsæt mælk, rødbeder, løg og kapers. Arbejd farsen sammen, så den bliver ensartet og sammenhængende og form frikadellerne med en olieret spiseske. Steg rødbedefrikadellerne på en pande ca. 3-4 min på hver side. Spises både kolde og varme.





karakterer:
Opskriften er vist 11390 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-02 19:07:22
Der er super gode. Bare glæm det med kapers