Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødbedefrikadeller med kød

Rødbedefrikadeller med kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hakket kød til frikadeller
2 kogte mosede kartofler
1 æg
 salt
 hvidt peber
2 dl.mælk
 dl.syltede hakkede rødbeder
1 lillefinthakket løg
2 spsk.kapers
 
Opskrift:
Bland kød med mosede kartofler, æg, salt og peber. Tilsæt mælk, rødbeder, løg og kapers. Arbejd farsen sammen, så den bliver ensartet og sammenhængende og form frikadellerne med en olieret spiseske. Steg rødbedefrikadellerne på en pande ca. 3-4 min på hver side. Spises både kolde og varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9843 gange,
og udskrevet 197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anders  -  2007-05-02 19:07:22
Der er super gode. Bare glæm det med kapers