Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Polenta con carne e salsiccia

Polenta con carne e salsiccia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Polenta con carne e salsiccia, billede 4 Polenta con carne e salsiccia, billede 1 Polenta con carne e salsiccia, billede 2 Polenta con carne e salsiccia, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Polenta:
1 l.hønsebouillon
250 g.fint majsmel
 
 Fyld:
3 spsk.smør
200 g.hakket svinekød
100 g.grofthakket røget pølse
1 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
6 spsk.rødvin
2 spsk.finthakket persille
 


Opskrift:

Bouillonen koges op. Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang. Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min.

Når polentaen er færdigkogt presses den ned i fire små savarinforme og stilles kold.

Kødet sauteres af i smørret sammen med tomatpuré og grofthakkede pølser. Rør rundt, smag til med salt og peber og tilsæt herefter rødvinen. Lad det koge ved meget svag varme i ca. 1 time, hvis nødvendigt tilsæt ekstra vand. Tilsidst vendes den hakkede persille i.

Tænd ovnen på 150 grader C. alm. ovn. 30 minutter før kødet er færdigsimret vendes savarinerne ud på et ildfast fad og stilles i ovnen, smurt med lidt smør, til de er lune.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25415 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-06-08 15:03:40
Af pølse brugte vi peberoni.