Polenta con carne e salsiccia
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bouillonen koges op. Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang. Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min.
Når polentaen er færdigkogt presses den ned i fire små savarinforme og stilles kold. Kødet sauteres af i smørret sammen med tomatpuré og grofthakkede pølser. Rør rundt, smag til med salt og peber og tilsæt herefter rødvinen. Lad det koge ved meget svag varme i ca. 1 time, hvis nødvendigt tilsæt ekstra vand. Tilsidst vendes den hakkede persille i. Tænd ovnen på 150 grader C. alm. ovn. 30 minutter før kødet er færdigsimret vendes savarinerne ud på et ildfast fad og stilles i ovnen, smurt med lidt smør, til de er lune. |
|
Opskriften er vist 31531 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-06-08 15:03:40 Af pølse brugte vi peberoni. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne