Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mini frikadeller med havregryn

Mini frikadeller med havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 35 Stk.
ReceptionRet : Reception - Pindemadder

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mini frikadeller med havregryn, billede 4 Mini frikadeller med havregryn, billede 1 Mini frikadeller med havregryn, billede 2 Mini frikadeller med havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
2 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Rør kødet med salt og peber, rør æg, revet løg og havregryn i og tilsæt mælken lidt ad gangen. Lad farsen hvile i 15-30 minutter i køleskab.

Form frikadellerne med en hånd og en stor spiseske, og steg dem i ca. 2 minutter på begge sider, skru derefter ned til ca. ½ varme og steg dem i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (25 stemmer)

Opskriften er vist 80077 gange,
og udskrevet 966 gange.


Energi:
KJ total 6293 (1498 kcal)
KJ pr. Stk. 179 (42 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. Stk. 28 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 631 KJ (150 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole250  -  2016-04-22 13:02:08
Det er de bedste frikadeller og rør bare det hele sammen i god tid og dæk over med folie nogle timer er helt ok så opløses havregrynene og dellerne bliver ikke så klistrede som hvis man bruger mel