Rør kødet med salt og peber, rør æg, revet løg og havregryn i og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Lad farsen hvile i 15-30 minutter i køleskab.
Form frikadellerne med en hånd og en stor spiseske, og steg dem i ca. 2 minutter på begge sider, skru derefter ned til ca. ½ varme og steg dem i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(30 stemmer)
Opskriften er vist 117306 gange, og udskrevet 1208 gange.
Energi:
KJ total 6293 (1498 kcal)
KJ pr. Stk. 179 (42 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. Stk. 28 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 631 KJ (150 kcal) Protein 12.2 gram Fedt 9.1 gram Kulhydrat 5.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Ole250 - 2016-04-22 13:02:08 Det er de bedste frikadeller og rør bare det hele sammen i god tid og dæk over med folie nogle timer er helt ok så opløses havregrynene og dellerne bliver ikke så klistrede som hvis man bruger mel
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider