Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Løgfrikassé med skinkeboller

Løgfrikassé med skinkeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.hakket skinkesmåkød
1 æg
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
1 rødløg, skåret i både
2 forårsløg, skåret i aflange skiver
1 alm. løg, skåret i både
8 skalotteløg
1 hønsebouillon-terning
50 g.hvedemel
50 g.margarine
 salt
 peber
400 g.kartofler, nye
 


Opskrift:

Fars, æg, salt, peber og hvedemel røres sammen. Stilles koldt i ca. 10 min.

Kartoflerne sættes over at koge. De klargjorte løg gives et kort opkog sammen med bouillonterningen og tages op.

Mel og margarine bages op og spædes med løgvandet til jævn konsistens. Farsen formes til boller og koges ved svag varme i letsaltet vand til de er møre og kommer til overfladen.

Løgene kommes i den opbagte sauce og de koges letmøre. Smag til med salt og peber og vend de kogte boller i. Server med nykogte, pillede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6889 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu