Løgfrikassé med skinkeboller

Løgfrikassé med skinkeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
300 g.hakket skinkesmåkød
1 æg
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
1 rødløg, skåret i både
2 forårsløg, skåret i aflange skiver
1 alm. løg, skåret i både
8 skalotteløg
1 hønsebouillon-terning
50 g.hvedemel
50 g.margarine
 salt
 peber
400 g.kartofler, nye
 
Opskrift:
Fars, æg, salt, peber og hvedemel røres sammen. Stilles koldt i ca. 10 min.

Kartoflerne sættes over at koge. De klargjorte løg gives et kort opkog sammen med bouillonterningen og tages op.

Mel og margarine bages op og spædes med løgvandet til jævn konsistens. Farsen formes til boller og koges ved svag varme i letsaltet vand til de er møre og kommer til overfladen.

Løgene kommes i den opbagte sauce og de koges letmøre. Smag til med salt og peber og vend de kogte boller i. Server med nykogte, pillede kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 7737 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu