Lynstegt kål
Hovedingrediens : Kål - Diverse kål Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Kom en anelse olie i wokken. Deri kommes flækærter, chana dal, samt urad dal, sennepsfrø og friske kariblade. Og så røres der rundt. Derefter grøn chili efter behag. Så røres rundt i krydderierne. Ærterne skal være pænt rødlige. Når de er klar, kommer man kål-gulerodsblandingen i. Rør rundt. Tilsæt salt. Bland det godt. Grønsagerne skal blive bløde. Vand er faktisk ikke nødvendigt. Der lægges låg på, varmen dæmpes og det simrer i 5 minutter. Så er det fint blødt, og der kommes frisk kokos i efter behag. Kom det i og rør sammen.
|
|
Opskriften er vist 16173 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne