Lynstegt kål

Lynstegt kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Diverse kål

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kan laves med kål eller med kål og gulerødder.
 
 en anelse olie
 flækærter, chana dal
 lidt urad dal
1.5 tsk.sennepsfrø
 friske kariblade
3-4 grøn chili, skåret i stykker
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kom en anelse olie i wokken. Deri kommes flækærter, chana dal, samt urad dal, sennepsfrø og friske kariblade. Og så røres der rundt. Derefter grøn chili efter behag. Så røres rundt i krydderierne. Ærterne skal være pænt rødlige. Når de er klar, kommer man kål-gulerodsblandingen i. Rør rundt. Tilsæt salt. Bland det godt. Grønsagerne skal blive bløde. Vand er faktisk ikke nødvendigt. Der lægges låg på, varmen dæmpes og det simrer i 5 minutter. Så er det fint blødt, og der kommes frisk kokos i efter behag. Kom det i og rør sammen.





karakterer:
Opskriften er vist 16173 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu