Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chilibrød

Chilibrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.olie
5 dl.mælk
1 pk.tørgær (12 gram)
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
13-14 dl.hvedemel
1 ds.grøn chili ELLER 1-2 friske chili
 
 Pensling:
1 æg
3 dl.revet ost
 


Opskrift:

Olie og mælk varmes op til 45 grader. Gær, salt og halvdelen af hvedemelet blandes i, og æltes godt. Tilsæt chili og det meste af melet, idet der dog gemmes 1 dl. mel til formning af brødene. Lad dejen hæve i 30-40 min. til dobbelt størrelse. Form dejen til 20 bollder, og lad dem efterhæve i 30 min. Bollerne pensles med æg, og osten strøs over. Bages ved 250 grader i 10 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 22266 gange,
og udskrevet 528 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mads  -  2015-02-08 09:22:52
Hej, hvad skal man gøre ved chili'en? synes ikk jeg kan læse det ud af opskriften :( skal den hakkes, blendes eller hvad gør man? Hilsen Mads


Ole Dorf  -  0000-00-00 00:00:00
Meget godt madbrød. Let at lave og kan opbevares i fryser uden kvalitetstab.