Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaiserschmarn

Kaiserschmarn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :





Ingredienser:
3 spsk.smør
1 tsk.sukker
3 æg
100 g.hvedemel
1 tsk.vanillesukker
l mælk
 rosiner
 


Opskrift:

Bland dejen (smør, sukker, æg, mel, vanillesukker og mælk) sammen og kom den på en varm pande. Drys rosinerne på og vend den, når den er gylden. Når den anden side også er gylden rives dejen i små stykker og serveres varmt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (30 stemmer)

Opskriften er vist 15385 gange,
og udskrevet 307 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

christel  -  2008-02-25 17:41:53
hvor meget mælk igen??


mig  -  0000-00-00 00:00:00
Kan ikke laves bedre end i østrig!


dieter müller  -  0000-00-00 00:00:00
schmecht wunderbar...