Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaiserschmarn

Kaiserschmarn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :



Ingredienser:
3 spsk.smør
1 tsk.sukker
3 æg
100 g.hvedemel
1 tsk.vanillesukker
l mælk
 rosiner
 
Opskrift:
Bland dejen (smør, sukker, æg, mel, vanillesukker og mælk) sammen og kom den på en varm pande. Drys rosinerne på og vend den, når den er gylden. Når den anden side også er gylden rives dejen i små stykker og serveres varmt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (30 stemmer)

Opskriften er vist 16240 gange,
og udskrevet 323 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

christel  -  2008-02-25 17:41:53
hvor meget mælk igen??

mig  -  0000-00-00 00:00:00
Kan ikke laves bedre end i østrig!

dieter müller  -  0000-00-00 00:00:00
schmecht wunderbar...