Kaiserschmarn

Kaiserschmarn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :

Ingredienser:
3 spsk.smør
1 tsk.sukker
3 æg
100 g.hvedemel
1 tsk.vanillesukker
l mælk
 rosiner
 
Opskrift:
Bland dejen (smør, sukker, æg, mel, vanillesukker og mælk) sammen og kom den på en varm pande. Drys rosinerne på og vend den, når den er gylden. Når den anden side også er gylden rives dejen i små stykker og serveres varmt.


karakterer:
Opskriften er vist 17570 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

christel  -  2008-02-25 17:41:53
hvor meget mælk igen??

mig  -  0000-00-00 00:00:00
Kan ikke laves bedre end i østrig!

dieter müller  -  0000-00-00 00:00:00
schmecht wunderbar...