Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sennepskam med porrer

Sennepskam med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.svinekam uden spæk
3 tsk.Colmanns sennepspulver
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
3 dl.vand
 
2-3 porrer
 sennep
 salt
 peber
1-2 tsk.maizena


Tilbehør:
Kartofler eller groft brød
Opskrift:

Kødet gnides med sennepspulver og trækker 1 time.

Drysses med salt og peber og lægges i en bradepande. Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ½ time ved 160 grader.

Porrer skæres i 1-2 cm. tykke skiver og lægges rundt om stegen. Stilles atter i ovnen ½- ¾ time, til kødet er mørt. (Kødtermometer 75-80 grader)

Sky og porrer hældes i en gryde og varmes igennem. Smages til mere sennep, salt og peber og jævnes med maizena




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5948 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu