Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa

Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 Victoriafisk-bøffer a 150 g
 
 Salsa
4 modne tomater
1 skalotteløg
0,2 g.safran
 saft af 1 citron
1/2 dl.olie
 salt
 peber
 lidt frisk estragon
 


Opskrift:

Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.

Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12805 gange,
og udskrevet 352 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
Vælg store tomater, og brug lidt mindre citronsaft. pensel evt fisken med olivenolie og krydder med salt, knust røde og grønnne peberkorn - drys evt. med tørret dild.