Victoriafisk-bøffer a 150 g4 Victoriafisk-bøffer a 150 g
Salsa Salsa
4
modne tomater4 modne tomater
1
skalotteløg1 skalotteløg
0,2
g.
safran0,2 g. safran
saft af 1 citron saft af 1 citron
1/2
dl.
olie1/2 dl. olie
salt salt
peber peber
lidt frisk estragon lidt frisk estragon
Opskrift:
Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13561 gange, og udskrevet 387 gange.
Kommentarer
Peter Andersen - 0000-00-00 00:00:00 Vælg store tomater, og brug lidt mindre citronsaft. pensel evt fisken med olivenolie og krydder med salt, knust røde og grønnne peberkorn - drys evt. med tørret dild.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider