Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa

Grillet Victoriafisk med safran-tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 Victoriafisk-bøffer a 150 g
 
 Salsa
4 modne tomater
1 skalotteløg
0.2 g.safran
1 citron saft heraf
0.5 dl.olie
 salt
 peber
 lidt frisk estragon
 
Opskrift:
Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.

Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes og tomatkødet skæres i små tern. Røres sammen med finthakket løg, safran, citronsaft, olie, salt, peber og estragon. Anrettes med salsaen omkring og med krydderurter på toppen


karakterer:
Opskriften er vist 14068 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
Vælg store tomater, og brug lidt mindre citronsaft. pensel evt fisken med olivenolie og krydder med salt, knust røde og grønnne peberkorn - drys evt. med tørret dild.