Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sellerisovs

Sellerisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
6 dl.kogevand fra Kødboller
 salt
 peber
1/2 tsk.revet muskatnød
400 g.selleri
200 g.porrer
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 
 


Opskrift:

Smelt smørret eller margarinen, og rør melet i. Svits opbagningen i ca. 1 min. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen, og pisk sovsen igennem. Smag til med salt, peber og muskat. Skræl sellerien, og skær den i små terninger. Flæk og skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver. Læg selleristykker og porrer i sovsen, og kog dem møre, ca. 5 min. Læg bollerne i, og varm retten igennem.

Serveres til kartofler og kødboller.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15625 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu