kogevand fra Kødboller 6 dl. kogevand fra Kødboller
salt salt
peber peber
1/2
tsk.
revet muskatnød 1/2 tsk. revet muskatnød
400
g.
selleri 400 g. selleri
200
g.
porrer 200 g. porrer
Tilbehør: Tilbehør:
Kartofler Kartofler
Opskrift:
Smelt smørret eller margarinen, og rør melet i. Svits opbagningen i ca. 1 min. Tilsæt kogevandet lidt ad gangen, og pisk sovsen igennem. Smag til med salt, peber og muskat.
Skræl sellerien, og skær den i små terninger. Flæk og skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver. Læg selleristykker og porrer i sovsen, og kog dem møre, ca. 5 min. Læg bollerne i, og varm retten igennem.
Serveres til kartofler og kødboller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 17613 gange, og udskrevet 228 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider