forårsløg - kun bladene1 bdt. forårsløg - kun bladene
1
hoved
romersalat1 hoved romersalat
½
bdt.
frisk mynte½ bdt. frisk mynte
Saften af 1 eller 2 citroner efter smag. Saften af 1 eller 2 citroner efter smag.
2
dl.
olivenolie2 dl. olivenolie
Opskrift:
Bulguren skylles.
Alt grønt skylles meget omhyggeligt
Persillen hakkes i food-processor.
De andre grøntsager snittes fint.
(Ikke romersalaten).
Alt blandes.
Salaten kan laves dagen før og stilles i køleskabet.
Blandes med olien og lidt fint salt umiddelbart inden serveringen.
Romersalaten serveres som blade, der bruges til at spise salaten med.
Kan pyntes med tomatstykker og lidt salat.
Lige før serveringen tilsættes:
ca. 2 dl. olivenolie
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8026 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
- 2013-02-07 19:04:09 Et kilo persille - det er godtnok en del!?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider