Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Safiva

Safiva, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 120 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej
2 kg.Amo mel
2 posertørgær
2 æg
 dl.olie (planteolie)
1 l.lun mælk
 
 Fyld:
5 løg hakkes i food-processor.
1 kg.tomater skæres i små stykker
1 kg.hakket lammekød
 lidt olie
 Krydres med fint salt efter behov
½ tsk.peber
1 tsk.kanel
 


Opskrift:

Ingredienserne til dejen æltes sammen.

Når dejen er æltet deles den i 4 - 5 runde kugler, der pakkes ind i husholdningsfilm og dækkes af et håndklæde.

Når dejen har hævet, rulles den ud og dejen stikkes ud i små cirkler på ca. 10 cm. i diameter.

Fyldet blandes i hånden. Der sættes ½ skefuld fyld på hver dejcirkel.

Dejen foldes omkring fyldet, så de ligner små pakker og dejen trykkes godt sammen. Pensles godt med olie. De små brød sættes på et stykke velsmurt bagepapir. Bages ved høj varme til de er lysebrune.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3964 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu