Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk Påskebrød

Græsk Påskebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
 dl.kærnemælk
1 spsk.olie
1 spsk.salt
1 tsk.gurkemeje
 dl.mel
4 æg
1 æg til pensling
 
 


Opskrift:

Smuldr gæren. Rør den ud i kærnemælken. Tilsæt olien, gurkemejen, saltet og ¾ af melet. Slå dejen godt sammen. Stil den til hævning på et lunt sted med et klæde over i ca. ½ time. Ælt resten af melet i dejen. Slå dejen ud til et rundt brød. Sæt de hele æg i dejen. Lad brødet efterhæve i ca. 1 time og pensl det med æg. Sæt brødet i kold ovn. Bag brødet i ca. 35 min. ved 200°. Sluk for ovnen og lad brødet stå i ovnen 5-10 min. Æggene skal kun betragtes som pynt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 17916 gange,
og udskrevet 423 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-03-09 09:22:11
den er god


  -  2010-03-31 16:31:06
Hvis der ikke stå andet, må det jo være hvedemel.


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilke type mel anvendes ???


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilke type mel anvendes