Grønsager og urter skylles. Hvidkål snittes meget fint. Rødløg skæres i tynde lange strimler. Hvidløg i tynde skiver. Bredbladet persille plukkes i små kviste, blade. Salaten blandes med løg, hvidløg, bredbladet persille, sesamfrø og oliven. Olivenolie og citronsaft hældes over, salaten vendes. Anrettes i stor dyb tallerken og pyntes med marineret gedefeta og drysses med tørret merian. Serveres med landbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(20 stemmer)
Opskriften er vist 39171 gange, og udskrevet 1289 gange.
Kommentarer
Thomas - 2010-01-06 21:45:56 kanon salat selv uden oliven
Nilas - 2007-01-27 08:43:40 Persille er en urt
Jacob - 2007-01-14 11:57:42 Øhm ... "urterne skylles" og de eneste urter er tørret merian ? Det må vist være en fejl.
Birgit - 0000-00-00 00:00:00 Meget lækker salat...jeg ristede dog sesamfrøene og dryssede dem OVER salaten !
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider