Græsk valnøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Rør eller pisk sukker og smør lyst og let. Pisk æg og mælk let sammen. Hak nødderne groft, og bland dem med med mel og bagepulver. Rør nu æggeblandingen og melblandingen skiftevis i smør og sukker til en glat dej. Smør et lavt ildfast fad, ca. 20*30 cm, godt og drys med rasp. Kom dejen heri. Bag kagen midt i en 220 grader varm ovn i 30-40 minutter. Prøv med en nål, der må ikke hænge dej fast. Vend kagen ud på en bagerist kort tid efter, den er kommet ud af ovnen,. Bunden skal vende opad. Rør abrikosmos og citronsaft sammen, og smør det på. Pynt med valnødder. Skær kagen ud i ikke for store stykker.
|
|
Opskriften er vist 17526 gange,
og udskrevet 761 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer sara - 2009-01-07 15:32:27 jeg syndes den er rigtig god!! og den samger også godt med appelsinmos i sedet for abrikosmos!! Niels pedersen - 2008-05-09 11:05:59 Hmm lækkert;), Det er simpelthen bare guf. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne