Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk salat

Græsk salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græsk salat, billede 4 Græsk salat, billede 1 Græsk salat, billede 2 Græsk salat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stortsalathoved
1 storpeberfrugt, grøn
1 salatagurk
4 tomater
1 stortsalatløg
10 oliven, sorte
 Kraft Light Creme Fr. dress.
150 g.fetaost
 


Opskrift:

Skær det skyllede salathoved i strimler og anret i et halvdybt fad.

Læg peberfrugtstrimler herpå sammen med agurke- og tomatskiver.

Skær osten i små terninger og fordel den over salaten med skivet løg. Drys oven på med oliven.

Hæld 1 dl Kraft dressing på og servér.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 71519 gange,
og udskrevet 1729 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søren  -  2017-02-04 15:17:45
- og så skal man altså bruge en god olivenolie i st.f. Kraft-dressing eller yoghurt.


Søren  -  2017-02-04 15:15:19
Jeg har aldrig nogensinde fået eller hørt om en græsk salat, hvor der også er grøn salat iblandet, men det er nok min fejl!


Bibelot  -  2013-02-10 12:53:34
Rigtig græsk - med feta OG oliven. Man kan jo lade være med at spise de sorte oliven, hvis man ikke kan lide dem,men de skal altså med for anretningens udseende. Græsk Yoghurt foretrækkes fremfor den anførte Kraft dressing.


Pia  -  2007-04-10 15:54:18
Det er pænt med oliven, men de kan sagtens undværes....


Charnov Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for Kraft dressing kan man lave sin egen: En kop Græsk Yogurt rørt op med en lille halv teske god pulverbouillon, en "sjat" tomatpuré ell. en teske tomatpasta. Smag til med lidt fløde 13, salt, peber og citron