Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekam i oste-valnødesauce

Svinekam i oste-valnødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
1 tsk.salt
0.5 tsk.basilikum
 groftkværnet peber
75 g.Blå Castelloost
3 dl.vand
 
1-2 tsk.maizena
25 g.hakkede valnøddekerner
 
Opskrift:
Kødet gnides med salt, basilikum og peber og lægges i en lille bradepande. Osten skæres i tynde skiver og smøres derefter på kødet. Vand hældes ved og kødet stilles i ovnen ved 160 grader 1 ¼- 1½ time (kødtermometer skal vise 75-80 grader).

Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizena og tilsættes valnøddekerner.

Serveres med Kartofler eller løse ris og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5514 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu