Udblød bønnerne et døgn i forvejen. Dræn dem og kassér evt. bønner, som flyder ovenpå. Kog bønnerne med laurbladet ved lav varme i en kasserolle dækket af tre cm. vand. Dræn bønnerne. Når de er lunkne, blandes de med olien og det knuste hvidløg og smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 20737 gange, og udskrevet 216 gange.
Kommentarer
cecilie - 2011-03-18 13:02:01 super god... I skulle prøve den (;
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider