sorte oliven - la grecque 20 sorte oliven - la grecque
Salt Salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
7
spsk.
olie-eddike dressing nogle dråber worcestershire sauce 7 spsk. olie-eddike dressing nogle dråber worcestershire sauce
Opskrift:
Dressingen skal trække mindst en time.
De kolde salatblade skylles, tørres grundigt og skæres i strimler. Salaten blandes og smages til med salt og peber. Lagvis ovenpå lægges tomater, agurker, peberringe, løg, feta og oliven. Er der varmt, kan hvert lag få et drys salt.
Hæld dressingen over og server med Retsina vin og sigtebrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 21225 gange, og udskrevet 756 gange.
Kommentarer
Birthe - 2007-07-05 10:24:09 En rigtig god salat, jeg bruger rødløg
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider