Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastitsio (Bagt pastagryde)

Pastitsio (Bagt pastagryde), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.makaroni
1 stortløg
3-4 fedhvidløg
1 grøn chilipeber
2 spsk.olie
750 g.hakket oksekød
1 dåseflåede tomater
1 lille bundt persille
1 bdt.dild
 salt
 peber
1 knsp.stødt kanel
2-3 dl.tør hvidvin
1 æg
100 g.friskreven parmesanost
 


Opskrift:

Kog makaronien halvt mør i kogende vand med salt i ca. 7 minutter. Lad den dryppe af og tilsæt 1 spsk. olie så den ikke klistrer sammen.

Pil og hak løg, hvidløg og chilipeber og sauter det i olien uden at det tager farve. Tilsæt kødet og sauter videre under omrøring til kødet er brunet. Tilsæt hakket persille, dild, salt og peber samt kanel sammen med tomaterne. Tilsæt vin og lad kødsaucen simre uden låg i ca. 15 minutter.

Opvarm mælken. Smelt smørret i en gryde, rør melet i og svits blandingen et par min., inden mælken tilsættes under omrøring. Krydr med salt, peber og muskat og kog saucen igennem i ca. 5 minutter. Tag saucen af varmen og pisk 2 æg i.

Hæld halvdelen af den halvkogte makaroni i et smurt ovnfast fad og drys med halvdelen af osten. Pisk det 3. æg i kødet og hæld det over i fadet. Kom resten af makaronien oven på kødet, rør resten af osten i saucen over makaronien.

Bag retten ved 200 grader C i ca. 40 minutter og server.

Serveres med brød og salat med fetaost.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10632 gange,
og udskrevet 376 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-03-09 21:44:52
Der mangler mel på opskriften. Har lige købt ind og mangler det. :(


Lillian  -  2007-07-01 11:21:13
Til saucen ville jeg nok bruge 25 g smør, 4 spsk mel og ½ l mælk.


  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler mål på mælk og ligende til sovsen.


alihen  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler oplysning om nogen af ingredienser om hvor meget mælk og mel