Foccacia med oliven
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rør dejen ud i det lune vand, tilsæt salt, olivenolie og det meste af melet. Ælt dejen glat med det resterende mel og lad den hæve lunt, tildækket med plastfilm i ca. 1½ time.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, del i seks portioner og tril hver portion dej til en kugle, der trykkes ud med hånden i 1½ cm. tykkelse. Lad dem hæve en god halv time. Tryk fordybninger i dejen med fingrene, stænk eller pensl med olivenolie, havsalt og rosmarin eller sorte oliven - evt. begge dele - før brødene bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter. Har du en bagesten, så brug den til bagning af disse brød. Foccaciabrødene kan også toppes med reven ost, soltørrede tomater, tapenade, pesto og andre krydderurter efter ønske. |
|
Opskriften er vist 20628 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne