Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















SKINK- OCH BROCCOLIMUFFINS

SKINK- OCH BROCCOLIMUFFINS, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Madmuffin - Madmuffins

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.vetemjöl
2 tsk.bakpulver
0.5 tsk.bikarbonat
1 tsk.salt
50-75 g.strimlad rökt skinka
2 dl.grovhackad broccoli
2.5 dl.gräddfil
1 dl.rapsolja
1 ägg
 


Opskrift:

Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat och salt i en bunke. Tillsätt skinka och broccoli. Vispa samman gräddfil, olja och ägg. Blanda ner i mjölblandningen. Fördela smeten i formarna. Fyll nästan till övre kanten. Grädda i 200 grader, ca 20 minuter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19930 gange,
og udskrevet 288 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Huggybear  -  2012-11-28 10:33:02
De er rigtige gode som brød til madpakken, jeg dropper dog skinken ... ellers er det ikke, så lækkert at have markel med til dem :). Dejen kan sagtens klare masser af grønsager f.eks rød/grøn peber og lignende. Jeg skifter 2-3dl hvedemel ud med grovere meltyper for at få mere bid i dem. De er fine at fryse. Og de optøede muffins skal bare 20-30sec i micro'en, så er de go'e igen. Mht forme, så bruger jeg en silicone muffinsform, dejen er lidt tung i det, så det er ikke sikkert papirsforme er det mest stabile. Pøj pøj med dem, de er værd at lave


Koneko  -  2012-01-06 17:10:15
Super lækre muffins.. Et godt mellemmåltid, især hvis de er lavet dagen i forvejen, så er det supernemt at nuppe sådan en hvis man er småsulten.. :9


Helle  -  2008-10-03 13:43:33
Har ikke prøvet at lave madmuffins før, kun kagemuffins, så jeg spekulerer på, om almindelige papirforme kan bære det, eller skal det være faste forme? Nogen forslag til hvad man kan servere til?


Charlotte  -  2008-03-16 08:39:50
gräddfil må være et creme fraiche lignende produkt. Der findes et sojaprodukt, der er lignende fløde. Det må kunne bruges. Retten skal jo helst være mælkefri


Lene  -  2007-10-02 10:43:08
bikarbonat er natron


Henriette  -  0000-00-00 00:00:00
Gräddfil er chreme fraiche


  -  0000-00-00 00:00:00
bikarbonat er natron, graddfil ved jeg ikke hvad er!?


Chokomanen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er bikarbonat og graddfil