Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Senneps culotte med grøn kartoffelsalat

Senneps culotte med grøn kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 skinkeculotte
1 spsk.smør
2 tsk.dijonsennep
2 tsk.mild sennep
1 tsk.estragon
 salt
 peber
 
750 g.små nye kartofler
6-8 småslanke gulerødder
4 storeforårsløg
150 g.grønne ærter
2.5 dl.creme fraiche
3 spsk.eddike
1 tsk.sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun culotten 2 min. i smør på en pande.

Smør den med sennep og estragon, vend den i stegesmørret og læg den i et ildfast fad. Sæt culotten i en kold ovn ved 160oC i ca. 1 time. Centrumtemperaturen bør være 65-70oC, hvis du bruger stegetermometer.

Lad kødet hvile tildækket 20 min., inden det skæres i tynde skiver på tværs af muskeltrådene.

Kartoffelsalat
Kog de skrubbede kartofler i letsaltet vand og afkøl dem.

Halvér kartoflerne og læg dem i et stort fad sammen med gulerødder delt i kvarte løg i pæne stykker og ærter. Rør creme fraiche, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og kom det hen over salaten. Pynt med masser af frisk dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19212 gange,
og udskrevet 563 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu