Smør den med sennep og estragon, vend den i stegesmørret og læg den i et ildfast fad.
Sæt culotten i en kold ovn ved 160oC i ca. 1 time.
Centrumtemperaturen bør være 65-70oC, hvis du bruger stegetermometer.
Lad kødet hvile tildækket 20 min., inden det skæres i tynde skiver på tværs af muskeltrådene.
Kartoffelsalat
Kog de skrubbede kartofler i letsaltet vand og afkøl dem.
Halvér kartoflerne og læg dem i et stort fad sammen med gulerødder delt i kvarte løg i pæne stykker og ærter.
Rør creme fraiche, eddike og sukker sammen, smag til med salt og peber og kom det hen over salaten.
Pynt med masser af frisk dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19575 gange, og udskrevet 571 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider