hakket mørk chokolade 60-70 g. hakket mørk chokolade
200
g.
hvedemel 200 g. hvedemel
1
tsk.
bagepulver 1 tsk. bagepulver
saft af 1 appelsin saft af 1 appelsin
Pynt: Pynt:
Smeltet chokolade Smeltet chokolade
Valnødder eller grønne pistacienødder Valnødder eller grønne pistacienødder
Opskrift:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt . Tilsæt pistaciemassen og pisk igen. Kom æggeblommerne i en af gangen, pisk imellem hver. Kom den revne appelsinskal i.
De hakkede nødder, chokoladen, mel og bagepulver blandes og tilsættes skiftevis med appelsinsaften.
Æggehviderne piskes stive og foldes i dejen.
Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 170 grader i ca. 60 min.
Når kagen er kold, pensles den med smeltet chokolade og pyntes med de hele nødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 11944 gange, og udskrevet 342 gange.
Kommentarer
Andreas - 2016-03-12 12:07:49 Denver rightist God meget god god
renée - 2014-01-17 12:22:49 der står ikke noget om appelsinskal i ingredienser... :-(
mig 2 - 2007-10-25 13:07:25 okay skal jeg nok :)
mig - 2007-01-27 13:33:38 drop nøderne
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider