smeltet smør/margarine 150 g. smeltet smør/margarine
200
g.
hvedemel 200 g. hvedemel
Glasur: Glasur:
50
g.
smeltet smør 50 g. smeltet smør
1/2
dl.
stærk kaffe 1/2 dl. stærk kaffe
1
spsk.
kakao 1 spsk. kakao
3
dl.
florsukker 3 dl. florsukker
Opskrift:
Æg og sukker piskes skummende. Bagepulver, kakao og vaniliesukker sigtes og piskes i. Mælken og det smeltede smør blandes i og til sidst vendes melet i dejen og den hældes i en smurt bradepande der er 30x40 cm. Kagen bages ca. 10 min ved 200 imens røres ingredienserne til glasuren sammen. Kagen afkøles noget på en bagerist, men den mår IKKE blive kold inden glasuren fordelse over kagen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(10 stemmer)
Opskriften er vist 19829 gange, og udskrevet 308 gange.
Kommentarer
Ann - 2012-09-24 19:31:44 For det første skal der hindbær syltetøj på den forbagte bund inden "glasuren" sj´kal på og for det andet skal der altså kokosmel i den såkaldte glasur
- 2007-10-16 11:32:17 uuhhmm¨den var sgi li go
katrine i slagelse - 2007-10-16 11:31:35 jo men først nør den er bagt
loni - 0000-00-00 00:00:00 skal den ikke skæres i firkanter?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider