Ovnbagt rødspætte med nye, sprøde grønsager

Ovnbagt rødspætte med nye, sprøde grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 rødspætter
 salt
 peber
 
 vand
 salt
 kartofler
 asparge
 gulerødder
 sukkerærter
 persille
 salt
 peber
 
 friskost
 citronbåde
 
Opskrift:
Rens og skyl rødspætterne godt. Læg fiskene på en plade med bagepapir og drys dem med salt og peber. Bag fiskene midt i ovnen.

Nye, sprøde grønsager:
Bring vand tilsat salt i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt asparges og gulerødder og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sukkerærter og kog i ca. 1 min. Hæld grønsagerne til afdrypning i et dørslag. Kom dem tilbage i gryden og vend dem sammen med persille, salt og peber.

Rør friskosten op, så den bliver blød og cremet.

Ved serveringen:
Fordel friskosten på de varme fisk og server dem sammen med grønsager og citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 21638 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-06 00:16:54
Opskriften beskriver hvordan man tilbereder tilbehøret, men rødspætten?!? hvor længe? hvor varmt?? Det er da ikke en opskrift, men blot et tilbehørs forslag

  -   2009-04-15 13:35:45
bacon gør denne ret fantastisk

  -   2005-01-01 01:01:01
Emile, dit råd hjalp mig faktisk. Nu kan jeg igen , severé maden udsøgt til hele min familie :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Fisken bliver ret tør. Jeg lavede lidt sovs af grøntsagsvandet. Det hjalp lidt.