Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagt rødspætte med nye, sprøde grønsager

Ovnbagt rødspætte med nye, sprøde grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 rødspætter
 salt
 peber
 
 vand
 salt
 kartofler
 asparge
 gulerødder
 sukkerærter
 persille
 salt
 peber
 
 friskost
 citronbåde
 
Opskrift:
Rens og skyl rødspætterne godt. Læg fiskene på en plade med bagepapir og drys dem med salt og peber. Bag fiskene midt i ovnen.

Nye, sprøde grønsager:
Bring vand tilsat salt i en stor gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt asparges og gulerødder og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt sukkerærter og kog i ca. 1 min. Hæld grønsagerne til afdrypning i et dørslag. Kom dem tilbage i gryden og vend dem sammen med persille, salt og peber.

Rør friskosten op, så den bliver blød og cremet.

Ved serveringen:
Fordel friskosten på de varme fisk og server dem sammen med grønsager og citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19675 gange,
og udskrevet 314 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Snøft  -  2016-04-06 00:16:54
Opskriften beskriver hvordan man tilbereder tilbehøret, men rødspætten?!? hvor længe? hvor varmt?? Det er da ikke en opskrift, men blot et tilbehørs forslag

Ramsey  -  2009-04-15 13:35:45
bacon gør denne ret fantastisk

Mia  -  0000-00-00 00:00:00
Emile, dit råd hjalp mig faktisk. Nu kan jeg igen , severé maden udsøgt til hele min familie :)

Emile  -  0000-00-00 00:00:00
Fisken bliver ret tør. Jeg lavede lidt sovs af grøntsagsvandet. Det hjalp lidt.