Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Plukfisk

Plukfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.frosne torskefileter
4-5 skiversandwichbrød
 hvedemel
 smør
 lidt mælk
 lidt fiskesuppe
1 glasmadeira
 Rasp
 
 


Opskrift:

Skær skorperne af brødet, vend skiverne i lidt smeltet smør på en pande og læg dem i et smurt, ildfast fad.

De optøede torskefileter koges 6-7 min. Lad dem dryppe af og pil dem i småstykker, der fordeles over brødskiverne.

Lav en opbagning af mel, smør, 1/2 mælk og 1/2 fiskesuppe. Tilsæt madeiraen.

Hæld opbagningen over fisken, drys med rasp og bag i ovn ved 200 grader C til raspen er gylden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11193 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu