Sauter løget i olien uden at brune det.
Tilsæt hvidløg, krydderier og hvidvin og lad det koge op.
Tilsæt rejerne og lad saucen koge ca. 4 minutter.
Si saucen fra rejerne og kog den lidt ind.
Smag til med salt og peber.
Fordel rejerne oven på pastaen og hæld saucen over.
Pynt med friskhakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12561 gange, og udskrevet 204 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider