Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejesauce I

Rejesauce I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 finthakket løg
2 spsk.olivenolie
2 fedfinthakket hvidløg
2 dl.tør hvidvin
1 kg.rejer
 Salt
 peber
1/2 tsk.oregano
 Friskhakket persille
 
Opskrift:
Sauter løget i olien uden at brune det. Tilsæt hvidløg, krydderier og hvidvin og lad det koge op. Tilsæt rejerne og lad saucen koge ca. 4 minutter. Si saucen fra rejerne og kog den lidt ind. Smag til med salt og peber. Fordel rejerne oven på pastaen og hæld saucen over. Pynt med friskhakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12332 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu