Flødebollelagkage

Flødebollelagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Flødebollelagkage, billede 4 Flødebollelagkage, billede 1 Flødebollelagkage, billede 2 Flødebollelagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
16 Flødeboller en flødebolle vejer 19.2 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
  Pynt:
evt. Flødeboller en flødebolle vejer 19.2 gram.
evt. Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
evt. chokoladespåner
   
Opskrift:
Tag bundene af flødebollerne (uden kokos) og læg dem til side.
Piske fløden til flødeskum.

Bland toppene med lige under halvdelen af flødeskummet. Dette lægges imellem lagkagebundene.

Fordel resten af flødeskummet på toppen af lagkagen.

Tag bundene og stil på højkant hele vejen rundt om lagkagen.





karakterer:
Opskriften er vist 290795 gange,
og udskrevet 5099 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (88 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16323 (3886 kcal)
KJ pr. Pers. 1360 (323 kcal)
Vægt ialt 1056 gram
Vægt pr. Pers. 88 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1545 KJ (367 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 23.6 gram
Kulhydrat 35.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu