Japansk Harusame suppe

Japansk Harusame suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Mungbønne - Mungbønner

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :



Ingredienser:
100 g.mungbønner udblødt i vand
3 tørrede champignon udblød i vand
1 l.hønsebouillon
1 spsk.risvin
100 g.rejer
8 sukkerærter
2 gulerødder skåret i skiver
2 forårsløg
100 g.kinaradise
 
Opskrift:
Dryp mungbønnerne af og skær dem i 5 cm lange tråde. Dryp champignonerne af, gem det vand de er lagt i blød i og skær stilkene af. Kom bouillonen i en gryde, hæld champignonvandet i. Bring det i kog og lad det småkoge 2 minutter. Rør vinen i. Fordel suppen i 4 opvarmede suppeskåle. Pynt med forårsløg og fintrevet kinaradis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19358 gange,
og udskrevet 265 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Magnus  -  2010-08-06 20:32:05
Den er lækker, men det er ikke en harusame-suppe. "Harusame" betyder glasnudler på japansk, og der skal ligesom glasnudler i for, at navnet passer.

  -  2009-10-14 14:07:38
Mungbønner kan ikke skæres i 5 cm lange tråde, da de er ca 6mm lange.... (korte)