mungbønner udblødt i vand100 g. mungbønner udblødt i vand
3
tørrede champignon udblød i vand3 tørrede champignon udblød i vand
1
l.
hønsebouillon1 l. hønsebouillon
1
spsk.
risvin1 spsk. risvin
100
g.
rejer100 g. rejer
8
sukkerærter8 sukkerærter
2
gulerødder skåret i skiver2 gulerødder skåret i skiver
2
forårsløg2 forårsløg
100
g.
kinaradise100 g. kinaradise
Opskrift:
Dryp mungbønnerne af og skær dem i 5 cm lange tråde. Dryp champignonerne af, gem det vand de er lagt i blød i og skær stilkene af. Kom bouillonen i en gryde, hæld champignonvandet i. Bring det i kog og lad det småkoge 2 minutter. Rør vinen i. Fordel suppen i 4 opvarmede suppeskåle. Pynt med forårsløg og fintrevet kinaradis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 19084 gange, og udskrevet 261 gange.
Kommentarer
Magnus - 2010-08-06 20:32:05 Den er lækker, men det er ikke en harusame-suppe. "Harusame" betyder glasnudler på japansk, og der skal ligesom glasnudler i for, at navnet passer.
- 2009-10-14 14:07:38 Mungbønner kan ikke skæres i 5 cm lange tråde, da de er ca 6mm lange.... (korte)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider