Gulerodshalva

Gulerodshalva, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.gulerødder
25 g.rosiner
1 tsk.ghee
2 dl.vand
40 g.rørsukker
1 dl.piskefløde
25 g.hakket nødder
0.5 tsk.kardemomme
1 tsk.fintrevet frisk ingefær
 
Opskrift:
Gulerødderne skrælles, rives groft og kommes i en gryde. Rosiner og ghee tilsættes, og gulerødderne svitses et par minutter. Bunden af gryden dækkes med vand og gulerødderne dampkoges i 20 minutter under låg. Sukker og fløde tilsættes, og halvaen koger ved god varme, mens der røres af og til. Når væsken er ved at være fordampet røres nødder og krydderier i. Halvaen gives et opkog og serveres varm.

Tips:

.





karakterer:
Opskriften er vist 12771 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu