Gulerodshalva
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Mellemøsten Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles, rives groft og kommes i en gryde. Rosiner og ghee tilsættes, og gulerødderne svitses et par minutter. Bunden af gryden dækkes med vand og gulerødderne dampkoges i 20 minutter under låg. Sukker og fløde tilsættes, og halvaen koger ved god varme, mens der røres af og til. Når væsken er ved at være fordampet røres nødder og krydderier i. Halvaen gives et opkog og serveres varm.
Tips: . |
|
Opskriften er vist 12771 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne