Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskelever på rucola med soltørrede tomater, pinjekerner og parmesanost

Torskelever på rucola med soltørrede tomater, pinjekerner og parmesanost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 bk.rucola salat
2 ds.Bornholms Torskelever
8 bløde soltørrede tomater - evt fra olielage
0.5 dl.pinjekerner
8 tynde flager frisk parmesanost
4 tsk.mørk balsamicoeddike
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Tag torskeleveren og de evt. olierede soltørrede tomater op af olierne og lad dem forsigtigt afdryppe i en sigte eller på et stykke køkkenrulle. Skyl salaten og lad den tørre let i et klæde.

Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle. Skær tynde flager af parmesanosten med en traditionel ostehøvl eller et rivejern.

Anret salaten med torskelever, soltørrede tomater, pinjekerner og parmesan og dryp med balsamico og friskkværnet peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10391 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter tomra  -  2010-10-19 14:54:15
- det' bare en lækker spise. Torskelever er en, efter min mening, overset råvare, men her bliver den synliggjort på allerbedste vis.