Torskesympfoni

Torskesympfoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1,6 kg.rengjort torsk
600 g.bukser (torskerogn)
400 g.torskelever.
 
Opskrift:
Torskerogn pakkes i pergament, og bind for pakkerne. Kog skånsomt i 15 minutter.

Torskelever kræver så skånsom behandling, at den blot lægges ved torsken i de sidste 5 minutter.

Tips:

Tilbehør: Kartofler, ristet/ røget bacon, hakkede hårdkogte æg, hakket persille, hakkede syltede rødbeder, reven peberrod smeltet smør, fiskesennep til den opbagte sovs, og rørt, skarp sennep





karakterer:
Opskriften er vist 11209 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu