Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskesympfoni

Torskesympfoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1,6 kg.rengjort torsk
600 g.bukser (torskerogn)
400 g.torskelever.
 


Opskrift:

Torskerogn pakkes i pergament, og bind for pakkerne. Kog skånsomt i 15 minutter.

Torskelever kræver så skånsom behandling, at den blot lægges ved torsken i de sidste 5 minutter.

Tips:

Tilbehør: Kartofler, ristet/ røget bacon, hakkede hårdkogte æg, hakket persille, hakkede syltede rødbeder, reven peberrod smeltet smør, fiskesennep til den opbagte sovs, og rørt ,skarp sennep




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9531 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu