Torskelever, en kernesund lækkerbisken

Torskelever, en kernesund lækkerbisken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.pæn hvid torskelever ca. 250 g.
1-2 bouillonterninger
1 stort skalotteløg
2 laurbærblade
 Hel peber
 Citronsaft
 Sennep
 Salt
 peber
2 spsk.cremefraiche
 
Opskrift:
Torskeleveren koges i letsaltet vand med én eller to bouillonterninger, et stort skalotteløg, skåret i skiver, et par laurbærblade og lidt hel peber. Som næsten alt, hvad der har med fisk at gøre, gælder det, at det skal stå og "kun lige akkurat koge". Når det har kogt - svagt - i ca. 10 minutter, så lad det stå i suppen og køle af.

Leveren moses nu i en skål med en gaffel. Smag til med citronsaft, sennep, salt, peber og et par spsk. cremefraiche. Hvis man serverer det koldt på et stykke rugbrød med et godt lag smør på, udgør det en herlig og virkelig vitaminrig forret. - Et glas øl og en kølig snaps er naturligt tilbehør til denne lækkerbisken.





karakterer:
Opskriften er vist 31063 gange,
og udskrevet 675 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-05 14:36:15
Når torskeleveren er kogt , hvor lang tid er holdbarheden i køleskab?